Minden a sujtásról

Küldetésem

Mi a küldetésem a sujtás ékszerek nagyobb körben történő megismertetésével?

A sujtás – véleményem szerint – az elegánsabb ékszerkészítési technikák közül emelkedik ki, ezért sokan gondolják azt, hogy nem tudnák kellőképpen kihasználni az ékszert.

Most első sorban Hozzátok fordulok, akik szeretnek a komfort kereteik között maradni, és reggel a már jól bevált apró gömb fülbevalót, a Swarovski kristályt vagy egy visszafogottabb arany lógót tesznek a fülükbe.

Mottómul tudatosan választottam a „Szolid elegancia” kifejezést, mert meggyőződésem, hogy az elegáns megjelenés nem a kiváltságosoké és legfőképpen nem márkajelzés kérdése. Titkon mindenki vágyik egy kis hízelgésre, egy jó pillanatban kapott dicséretre. Mindezt nehéz megszerezni, ha az ember nem tör ki a keretei közül. Ezért döntöttem úgy, hogy olyan ékszereket készítek, amelyek eltérnek a megszokott stílustól, egyediek, különlegesek, de mégsem hivalkodóak.

Bizonyára Ti is jártatok már úgy, hogy egyetlen dicséret a megjelenésetekre feldobta a szürke rutin hétköznapot, és bármi is történt a munkahelyeteken, a jó kedveteket már semmi nem ronthatta el. Hazaérve pedig nem azt meséltétek a párotoknak, hogy milyen problémákba ütköztetek, hanem azt, hogy ki és miképpen dicsért meg titeket. Ki ne szeretné, ha ez a pillanat nemcsak a karácsonyi fogadáson érkezne el, hanem egy átlagos hétfő reggel is?

Miért fontos az, hogy jól érezd magad a bőrödben és ezt ne csupán észrevegyék mások, de meg is jegyezzék? Mert a pozitív visszajelzés jó kedvre derít, boldogsághormont termel és motivál. Ezáltal sokkal hatékonyabbak, energiadúsak és elégedettebbek is vagyunk. Ilyenkor azt érezzük, hogy bármire képesek vagyunk, mert ez a MI napunk.

Tegyünk hát érte, hogy minél több nap legyen a MIENK! Lépjünk ki a komfort zónánkból és zsebeljük be a dicséreteket, mert megérdemeljük! 🙂

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..