Minden a sujtásról

Kollekciók és az út, amely hozzájuk vezet

Ebben a bejegyzésben elmesélem Nektek, hogy mi alapján találom ki, illetve készítem el a kollekciókat.

Minden kollekcióm tervezésénél két fontos szempontot veszek figyelembe. Egyrészt figyelemmel kísérem azokat a fontos eseményeket/ünnepnapokat az évben, amelyek megkívánják a hölgyektől az egyedi, különleges megjelenést (pl. esküvői szezon, báli szezon stb.). Másrészt nem feledkezhetek meg azokról a napokról sem, amelyeken a számunkra legfontosabb embereket ünnepeljük (pl. Anyák napja). Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy mindig legyen készleten olyan termék, amelyekkel örömet szerezhetünk ezeken az emlékezetes napokon.

Ezen felül, ahogy a divatban is a ruháknak alkalmazkodniuk kell az évszakhoz – és miután az ékszert nagyobb részben a ruhatárunkhoz vásároljuk –, így az ékszereknek is követniük kell a szezonális trendeket. A tavaszi / nyári kollekciók erre a logikára épülnek. Azonban itt sem mindegy, hogy miből áll egy kollekció. Mielőtt egy-egy szezonális kollekciót kigondolok, mindig áttanulmányozom az interneten, hogy mi lesz az idei divat, milyen szín- és formavilág lesz a mérvadó. Így készült el a „Virágos kert” és a „Pipacsos” kollekcióm.

A hamarosan érkező legújabb kollekcióm még mindig nyári tematikájú lesz – azon belül is az utak és a nyaralás szerelmeseit szeretném megszólítani vele, így a „Világutazó” nevet fogja viselni. Kövessétek figyelemmel! 🙂

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..