Esküvőre készülve

Itt van az ősz, itt van újra…

Úgy alakult, hogy augusztusban csendbe borult az oldal, de a legkisebb mértékben se gondoljátok, hogy ez tétlenséget jelentett a részemről! 😉

Ahogy a legtöbb kézműves, úgy én is egy évszakkal előrébb tartok, így már a karácsonyi kollekciómon dolgoztam lázasan, amiről elöljáróban csupán annyit árulnék el, hogy gyönyörű szettekkel készülök Nektek – nagyrészt nyakék és fülbevaló összeállításban, melyekben az ezüst lesz a húzó szín, hiszen a karácsonyi dekorációkban, kiegészítőkben ez egy igazán közkedvelt hangulatot varázsoló szín.

Továbbá abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy két menyasszony is az én ékszereimben képzelte el a nagy napot és mondta ki a Boldogító Igent! 🙂

Azonban ne szaladjunk ennyire előre és a karácsony előtt ne feledkezzünk meg az ősz színpompás világáról sem! Elkészült két kisebb sorozatom, amelyeket hamarosan megosztok Veletek, így érdemes figyelemmel kísérni az oldalt!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..