Utazás a világ körül

Oh Sirolo, mért vagy te oly messze?

Amikor azt gondoltam, hogy Ancona után már nem lehet fokozni a kis, vidéki olasz városok iránti fellángolásomat, akkor kaptunk egy fülest a helyi bio-reggeliző felszolgáló fiújától. Elküldött minket egy Ancona-hoz  közeli tengerparti kisvárosba, amely Sirolo névre hallgat és ennél csodálatosabb helyet még nem láttam.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert fiatal korom ellenére nagyon sok helyre eljutottam már az életem során, azonban arra a kérdésre, hogy „”Melyik volt a kedvenc városod?” még soha nem tudtam válaszolni. Egészen eddig a pillanatig. Ez egy álomhely; pici, családias, színes, élettel teli, vidám és nem lehet betelni a tenger tiszta, mélykék látványával. Alapvetően nem vagyok egy sellő-típus és nyaralni sem vízpartra szeretek menni, de ez a látvány mégis pillanatok alatt beszippantott.

Íme, készítettem Nektek egy fülbevalót, amely az ottani, tökéletesen áttetsző tengerre emlékeztet. Fogadjátok szeretettel! 🙂

IMG_8239.1

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..