Utazás a világ körül

Esernyőt elő, irány London!

A tegnapi szösszenetemben már ejtettem pár szót Londoni élményeimről, amit ma egy utolsó bejegyzéssel le is zárnék… egy időre.

A kulturális sokszínűség mellett, ami még tetszett a brit fővárosban, azok a nagy terek voltak. Meglepett, hogy a végeláthatatlan tömeg ellenére mégis tágasnak, szellősnek éreztem a tereket, utcákat és a leírhatatlanul hosszú kígyózó sorok is jóval hamarabb elfogytak előttünk, mint azt elsőre gondoltuk. Londonban egyszerűen működtek a dolgok; gördülékenyen, izzadtságmentesen pörgött a mókuskerék. Egy dolgot kivéve… az időjárást, mert bár sok Angliában élt / élő barátom váltig állítja, hogy nem esik semmivel se többet ott az eső, mint itthon… mi nem ezt tapasztaltuk. IGENIS ESIK, méghozzá alattomosan, mert képes naphosszat szitálni, amire a nap elején még rálegyintesz, de a nap végén, 8-10 óra városnézés után már kezded komolyan venni. 😀

Így, Kedves Londonba készülők! Esernyőt bepakolni, fülbevalót beszerezni és indulhat a londoni körhinta. 🙂

Sujtás fülbevaló (London)
Sujtás fülbevaló 234

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..