You are currently viewing A világ különleges ékszerek nélkül…

A világ különleges ékszerek nélkül…

Miért kellenek különleges ékszerek a nőknek?

Picit messzebbről indulok ennek a kérdésnek a megválaszolásában, noha legszívesebben zsigerből rávágnám azt, hogy IGEN!

Node miért?

Egy olyan korban, ahol az önbecsülésnek már szinte a szikrája sincs meg, hát még mások megbecsülésének, – sőt, a megbecsülés hangot adásának -, kellenek azok a “segítő” eszközök, melyek egy kicsit helyrebillentik az ember jó érzését, jól-létét. És bizony, a nők esetében ilyenek a különleges ékszerek vagy éppen egy elegáns ruha.

Ez felszínesség volna?

Meggyőződésem, hogy nem. A figyelmességünket sokféleképpen ki lehet fejezni a másik nem felé, de még egyszerűbb dolgunk van, ha van egy “segítő eszköz”, egy fogódzó – adott esetben egy ékszer -, ami elindíthat egy kedves gondolatmenetet, pár dicsérő szót a másik részéről.

A különleges ékszerek mindig “jó indokkal” szolgálnak arra, hogy felfigyeljünk a másikra, és elismerésünket fejezzük ki felé. És hidd el, hogy egy-egy ilyen elismerés mögött sokkal több van, mint az, hogy tetszik-e az illetőnek az adott ékszer vagy ruha, amit éppen akkor viselsz.

Te kit / kiket szoktál megdicsérni?

Te dicsértél már meg olyan embert, akit messziről kerülsz, akit nem bírsz elviselni, akivel semmilyen szinten nem tudsz kijönni, akinek nem tudsz az értékrendjével azonosulni stb.? Lehet, hogy előfordult, de nem gondolom, hogy ez rendszeressé vált volna.

Dicsérni általában azokat az embereket tudjuk, akiket emberileg is jóra tartunk, elismerünk – ugyan nem mindig találjuk a megfelelő módot arra, hogy elismerésünknek hangot is adjunk.

Egy dicséret, egy bók érzelmi kapcsot hoz létre az emberek között. Ezáltal eleve pozitívabban, nyitottabban állsz hozzájuk, és egy sokkal hatékonyabb, kellemesebb napot tudhatsz a hátad mögött a nap végére, ha kedves szavak ölelnek körbe, amint beteszed a lábad az iroda ajtaján.

Ezért gondolom azt, hogy egy ékszer sokkal több egy szemrevaló terméknél.

Egy különleges ékszer kapcsolatot teremt, megalapozza a jó hangulatot a viselője számára, produktivitást eredményez a részéről, jó érzést hoz létre annak viselőjében – és ezek mind egyértelműen hatással lesznek a környezetére.

Játsszunk egy kicsit!

Gondolj vissza egy olyan napodra, amikor bókokkal indítottad a munkanapot, vagy akár már a reggeled otthon!

Mennyivel máshogy telt a nap, mint akkor, amikor észre sem vettek, igaz!?

Mindig azt kapod másoktól, amit adsz kifelé, de ez fordítva is ugyanennyire igaz.

Amit mások adnak neked, azt injektálod vissza te is a környezetedbe. Ez egy olyan egyetemes törvény, amit évszázadok óta ismételnek a kor nagy gondolkodói. Ezért IS érdemes fontolóra venni!

Légy nagylelkű, és ez nem csupán a fizikai ajándékokban értendő, hanem a kedves bókokban, elismerő szavakban, jóindulatú hozzáállásban, pozitív attitűdben!

Miben mások az Emily Soutache különleges ékszerek?

Hogy egy kicsit haza is beszéljek… Naná, hát hova máshova!? 😉

Minden ékszernek, ruhának, stílusnak, divatirányzatnak megvan a maga célközönsége. Azok az emberek, akik azt az adott ékszert vagy ruhát, cipőt stb. “JÓL” tudják viselni.

Így van ez az Emily Soutache egyedi, különleges ékszerekkel is. Nem való mindenkinek, mert nem tudja mindenki “jól” viselni őket.

Az Emily Soutache ékszereimhez kell egyfajta tudatos megjelenés, bizonyos mértékű önbizalom, határozottság, és itt nem a túltengő ego-ra gondolok; egyszerűen csak egy egészségesebb ön- és világképre, mert annak a visszafogott eleganciának, amit az ékszereim képviselnek, ez a megfelelő “táptalaj”. Ezek nélkül disszonánsan fog hatni, nem lesz meg az a fajta összkép, amit egyébként közvetíteni szeretnél.

Egy estélyi ruha se mutat jól egy görnyedő, mindenét eltakarni akaró, magát fel nem vállaló Nőn. Ahogy a sujtás ékszereim se mutatnak jól azokon a Hölgyeken, akik legszívesebben hason csúszva közlekednének, csak senki észre se vegye őket.

Tovább megyek, nem csupán az ékszert, de a bókot is tudni kell fogadni és viselni. Akit zavarba hoz egy kedves szó, nem kész arra, hogy még többet kapjon. Az Univerzum mindig azt adja nekünk, aminek a fogadására már készen állunk, ez a jó dolgokra éppúgy értendő, mint a kihívásokra.

Magunk teremtjük a saját valóságunkat, hát tegyünk róla, hogy az a lehető legjobb legyen!

Ha szívesen megtudnád, honnan ered az a kézműves technika, amellyel az ékszereimet készítem, ebben a cikkben kicsit hosszabban írtam róla.

Szívesen követnél a Közösségi Médiában? Az ikonokra kattintva megteheted!

Vélemény, hozzászólás?