You are currently viewing Lehetetlen küldetés … avagy Nőnek lenni ma

Lehetetlen küldetés … avagy Nőnek lenni ma

Úgy gondolom, hogy mai korunk egyik legnagyobb kihívása Nőnek lenni. Melyhez hozzátartozik az, hogy hogyan tűnjünk ki úgy a tömegből, hogy nem gázolunk át senkin, nem játsszuk meg magunkat, de nem is megyünk szembe a saját értékrendünkkel.

A minap láttam egy nagyon jó mém-et, amin a következő állt:

„ A gyerekes nőktől elvárják, hogy úgy dolgozzanak, mintha nem lenne gyerekük; és úgy neveljék gyermekeiket, mintha nem lenne munkájuk.”

Nőnek lenniEnnél jobban nem is lehetne összefoglalni azt a folyamatos kihívást, amivel egy nőnek nap mint nap meg kell birkóznia. Valójában még gyerek sem kell hozzá, elég, ha az ember szeretné a magán-, ill. szociális életét ápolgatni az egyéb teendői (munka, tanulás…) mellett.

Pontosan ezeknek a hölgyeknek szeretnék olyan ékszereket készíteni, ami visszaadja a kisugárzásukat, az önbecsülésüket, az önbizalmukat. Azt szeretném elérni, hogy az Emily Soutache ékszert viselő hölgyek úgy tűnjenek ki a tömegből, hogy ne kelljen még plusz egy lépcsőfokot megmászniuk érte. Hogy az ékszereket viselve egy mosollyal az arcukon induljanak neki az újabb lehetetlen küldetésüknek, ami – valljuk be – már a napi rutinjukká vált.

Lehetetlen küldetés ... avagy Nőnek lenni ma 1

Kedves Hölgyek! Ne sajnáljátok magatoktól azt a pluszt, ami örömet szerez. Ez a pici plusz természetesen bármi lehet, akár egy 5 perccel hosszabb kávészünet a megszokottnál. Ám ha a teljes boldogsághoz mégis csak egy személyre szabott kiegészítő hiányzik, akkor tudjátok, hol találtok! 🙂

Egy kiegyensúlyozott, boldog nő az egész környezetét boldoggá teszi, ezért kell időt fordítani magunkra, mert ezzel nem csupán magunkkal teszünk jót, hanem szeretteinkkel is.

Vélemény, hozzászólás?