30 napos kézműves kihívás

Különlegesnek lenni luxus?

A héten csupa olyan bejegyzést olvashattok majd, ami azért fontos, hogy jobban megismerhessétek az általam képviselt stílust, és ezáltal az általam készített ékszereket. Ez miért lényeges? Mert, ahogy párszor már felmerült a korábbi cikkekben, én nem csupán egy terméket szeretnék alkotni, hanem értéket is szeretnék teremteni, majd továbbítani azt. Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy aki Emily Soutache ékszert vásárol / visel, az tudja, hogy mit is visel valójában. Egy egyéni vállalkozás nem teszi lehetővé a sorozatgyártást, és nem tud többszáz “arctalan” terméket előállítani. Egy egyéni vállalkozásban minden terméknek megvan a maga története, és megvannak a hozzá fűzött érzések, így az ember a kézműves termékkel együtt ezeket is megkapja.

Node, térjünk rá a mai témánkra!

A vállalkozásom kezdete óta azon álláspontot képviselem, hogy az elegancia nem a luxusmárkák sajátja. Olyan márka felépítésén munkálkodok kezdettől fogva, ami behozza az eleganciát, az egyediséget, a különlegességet hölgytársaim hétköznapjaiba. Hogy ne érezzék azt, hogy egy különleges ékszert csak az Operabálban lehet viselni, és az év maradék 364 napján a fiókban várja ki a sorát. Egy szürke borús hétfő reggel is érezzék az igényt arra, hogy megérdemlik a különleges bánásmódot, figyelmet és a kedves bókokat a párjuktól, a kollégáktól, ezért igenis kinyitják azt a bizonyos fiókot, és felveszik azt az ékszert, ami ezt garantálni fogja. És ha már mi felvettük, miért ne motiváljuk többi hölgytársunkat is arra, hogy merjenek különlegesnek és egyedinek lenni!? Miért ne járhatnánk elöl követendő példaként, és miért ne üzenjük azt a világnak, hogy egy szürke borús hétfő reggel is hozhat felejthetetlen élményeket?!

Ilyen ékszereket alkotni azonban közel sem könnyű feladat. Egy korábbi bejegyzésemben említettem nektek, hogy a rutin megöli a kreativitást, így azért, hogy egész évben méltó ékszereket tudjak készíteni, elengedhetetlen a folyamatos újítás / megújulás; hol az alapanyagokat, hol a technika finomítását, hol a szín- és formavilágot, hol pedig a termékpalettát illetően.

Tavaly decemberben, ebben a szellemben készítettem el a luxus kollekciómat, amelynek ékköve az ún. Shibori selyem volt, amely egy kézzel festett és harmonikaszerűen hajtogatott valódi selyem. Az alapanyaghoz természetesen egy új elkészítési metódus is társult.

IMG_8559

Az idei egyik legkülönlegesebb újításom a napokban bemutatásra kerülő menyasszonyi kollekció lesz. Azonban azok se csüggedjenek, akik már túl vannak életük e meghatározó eseményén, mert nekik is készülök meglepetéssel. 😉

Összefoglalásképp tehát annyit mondanék, hogy a jövőben is folyamatosan igyekszem a változó, fejlődő és újként feltörő igényeknek megfelelni, ezáltal a vállalkozásomat egy folyamatosan megújuló mederben tartani.

 

 

 

 

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..