30 napos kézműves kihívás

Az idő törődés; az idő luxus.

A tegnapi keményebb téma utána ma egy könnyedebb cikk következik. 🙂

Ígértem nektek, hogy a héten közelebbről megismerhetitek az általam követett stílust, illetve az egész üzleti politikám. Ma erről lesz szó.

Manapság a legszűkebb erőforrásunk nem a pénz, hanem az IDŐ. Mindenki idő-szűkében van, ezért felértékelődnek azok az eszközök / szolgáltatások, amivel akár csak fél órát is meg tudunk spórolni a napunkból. Ezzel én sem vagyok másképp – főleg kisbaba mellett a személyes idő még értékesebbé válik.

Ezért építettem fel a vállalkozásomat két fő vonalra.

  • Egyrészt egy fix készletre, amiből a kedvenc darabokat azonnal meg lehet vásárolni, és pár munkanap elteltével már a sajátunknak is tudhatjuk őket.
  • Másrészt egy luxus szolgáltatásra: az egyedi rendelésekre.

Miért mondom azt, hogy ez luxus szolgáltatás? Gondoljunk csak bele! Egyéni rendelés esetén, a megrendelő saját igényeinek eleget tevő; forma- és színvilágban, valamint a méreteket tekintve is személyre szabott ékszerek készülnek. Továbbá, ezek az ékszerek tökéletesen passzolnak azokhoz a ruhákhoz, amikhez a hölgyek a rendeléseiket leadják. Egy ilyen ékszer elkészítésével felbecsülhetetlen időt spórolok minden megrendelőmnek. Az időt, ami a tökéletes szett kitalálásával, megálmodásával, megtervezésével jár; és az időt, ami annak megtalálásával, felpróbálásával.

Ez még inkább igaz akkor, amikor egyedi ajándékot szeretnénk vásárolni egy kedves hölgytársunknak. Ki ne érezné magát kivételesnek, ha tudná, hogy csak neki terveztettünk és készíttettünk egy különleges kiegészítőt? Elfogult vagyok? Meglehet, de az biztos, hogy egy csak nekem készült ékszert nehezen tudnának levenni rólam. 😀 Márpedig az ajándékokkal pont az a célunk, hogy boldoggá tegyük a megajándékozottat, és ezáltal szeretettel gondoljon ránk.

Ezért az az idő, amit az egyéni rendelések által minden megrendelőm számára megspórolok, cserébe törődést és szeretetet ad a számukra. Ezért gondolom azt, hogy ez egy luxus szolgáltatása a vállalkozásomnak, amely mégis mindenki számára elérhető. Mert az idő bár luxustermék, mégis pont ugyanannyira értékes mindannyiunk számára; végzettségtől, pozíciótól vagy éppen anyagi helyzettől függetlenül. 🙂

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..