Uncategorized

Összefogás Zentéért

Sosem gondoltam volna, hogy ezzel a poszttal és egyben témával fogom újra indítani – immáron sokadszorra – a némiképp szaggatott blogbejegyzéseimet, de az ügy rendkívül fontos és annál is sürgetőbb.

Biztos vagyok benne, hogy az emberek többségének naponta több csatornán keresztül is felugrik a Facebook üzenőfalán ez a két szó: Összefogás Zentéért – ez azonban nem véletlen, ugyanis komoly küldetésről van szó!

Ha esetleg mégis lenne köztünk olyasvalaki, aki még nem ismeri Zente történetét, az ezen a linken keresztül tájékozódhat.

Sokat foglalkoztat ez az ügy, hiszen a kislányom mindösszesen szűk 3 hónappal idősebb csak Zenténél, és amikor ilyen reménytelennek tűnő helyzetről olvas egy anyuka, az első gondolata az, hogy mi lenne, ha az ő gyermeke lenne rászorulva milliók segítségére. Görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy két éven keresztül minden reggel arra ébrednék, hogy a kislányom alig indult el a saját útján, máris megkezdődne számára a visszaszámlálás. Persze, ilyenre még gondolni sem szabad, de a valóság ennél sokkal brutálisabb és igazságtalanabb, ugyanis vannak családok, akik napi 24 órában kénytelenek erre gondolni, mert a sors rossz lapot osztott a számukra.

Ez a család – bár emberi ésszel szinte felfoghatatlan mértékű adományra van szükségük: 700 millió forintra – mégsem mondott le a kisfiuk gyógyulásáról, és belevágott a lehetetlenbe. Olyat tesznek, amire sajnos csak tragédiák, környezeti katasztrófák vagy szívszorító esetekkor van példa: összefogják a társadalmat és egy közös útra terelik őket. Nem számít, hogy kinek milyen a bőrszíne, a vallása, a szexuális beállítottsága vagy éppen a politikai nézete, hiszen megértették az emberek, hogy vannak olyan dolgok, amik ezek fölött állnak. Alig pár nap leforgása alatt elérték azt, hogy az ember saját küldetésének tekintse Zente gyógyulását; mindezt őszintén, önzetlenül. Erre nincsenek is szavak…

Magánemberként már megtettem hozzájárulásom a nemes ügyhöz, és biztosan állíthatom, hogy megismétlem, ha úgy alakul, hogy kell egy utolsó löket a sikerhez. Most azonban a vállalkozásom keretein belül is szeretnék hozzájárulni Zente gyógyulásához. Sosem tudnék nyugodt szívvel lefeküdni, ha ezt a küldetést elbuknánk – mind együtt – hiszen a felelősség innentől közös. Aki ismeri ennek a végsőkig küzdő kisfiúnak a történetét, az osztozik a felelősségben, ahogy a sikerben is, amennyiben a küldetés sikerrel jár. Már pedig nem lehet másképp: SIKERÜLNIE KELL!

A felajánlásom a következő:

Ezt a gyönyörű kék-ezüst ékszerszettet szeretném licitre bocsátani:

x.IMG_3061

A nyertes tulajdonost megkérem majd, hogy az “Összefogás Zentéért Alapítvány” számlaszámára utalja el a felajánlása összegét, amelyről egy igazolást szeretnék kérni, és már boldogan postázom is neki a szettet. Természetesen a postaköltséget én állom.

A kikiáltási ár: 10.000 Ft, licitlépcső: 1000 Ft.

A licit mostantól indul, és szeptember 27-én éjfélkor zárul. Azért hagyok 5 napot rá, hogy minél több emberhez eljuthasson a bejegyzés, így minél többen licitálhassanak, hiszen a cél az, hogy Zente gyógyulására minél több adományt gyűjthessünk, és lehetőleg minél hamarabb összejöjjön a kezeléshez szükséges összeg.

Nagyon köszönöm a felajánlásokat és a megosztásokat egyaránt!

Indul a licit! 🙂

 

 

 

 

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..