Exkluzív selyem kollekció – ékszerek kivételes alkalmakra

 

Selyem ékszerek az igazán különleges kiegészítőkre vágyóknak!

2018 karácsonyára egy exkluzív selyem kollekció bemutatását tartogattam a kedves vásárlóim, olvasóim számára. A selyemmel készült sujtás ékszerekre már régebben felfigyeltem, és nagyon megragadta a fantáziámat, így elhatároztam, hogy én is készítek egy exkluzív kollekciót belőlük. Mind világszerte, de annál is inkább Magyarországon, alig pár kézműves használja ezt az alapanyagot, így még különlegesebb és egyedibb lehet a hölgyek számára. Ilyen garantáltan nem fog Veletek szembe jönni az utcán! 

Lássuk, mit is rejtenek ezek az ékszerek!

A selyem ékszerek ékköve az ún. Shibori selyem. A Shibori egy japán festési technika, amit 100% szatén selyemhez alkalmaznak. A selymet többszörösen festik, majd harmonikaszerűen hajtogatják. Az eredmény: egy lélegzetelállító, gyönyörűen fénylő, élénk színű, kellemes tapintású anyag.

A Shibori selyem egy vékony és rendkívül finom anyag, ami kifejezetten óvatos bánásmódot igényel mind a viselésekor, mind a tárolásakor. Ha nem muszáj, ne nagyon érjünk az ékszer központi selyem részéhez, nehogy összepiszkoljuk vagy megrongáljuk az anyag egységes textúráját. Minden selyemmel készült sujtás ékszert – ha mód van rá – lezárt dobozban vagy zárt fiókban, fektetett állásban tartsunk, hogy egyrészt ne porosodjon az ékszer, másrészt ne deformálódjanak el a selyem redői más ékszerekkel való esetleges összenyomódás következtében.

Az exkluzív selyem kollekció lélegzetelállító darabjai megvásárolhatóak a webshopból.


Ha szeretnél személyesebb történeteket, kulisszatitkokat olvasni a készülő ékszerekről, kollekciókról, közelgő eseményekről… látogass el Facebook-oldalamra is!