Galéria – egyedi ékszerek egyéniségeknek

 

A galéria azon általam készített ékszerek fotóit tartalmazza, amelyek egyrészt egyedi rendelésre készültek, így nem bukkantak fel a webshopban. Másrészt pedig azon ékszerek fotóit, amelyek nem tartoznak szigorúan egyik kollekcióhoz, sorozathoz sem. Amennyiben szívesen böngésznél a kollekciók közt is – amelyek tematikusan rendezik csokorba a sujtás ékszereket -, úgy kattints erre a linkre.

A jelen galéria egyetlen darabja sincs készleten, már mind megtalálta boldog tulajdonosát. 🙂 Amennyiben a jelenleg is megvásárolható ékszereket szeretnéd megtekinteni, úgy nézz szét egyenesen a webshopban. Az ékszerek mind nagyon aprólékos, kézi varrással készültek rengetegféle alapanyag felhasználásával. Néhány közülük: kabosonok, kagylók, tekla lencsék, mintás üveglencsék és megannyi gyöngy (cseh golyógyöngy, Swarovski gyöngyök, csiszolt üveggyöngyök, kásagyöngyök, cseppkő lógók, bőr- és cérnabojtok stb.). Az ékszerek hátát többféle bőrrel fedem be. A választás minden esetben attól függ, hogy színben mi illik a legjobban az ékszerhez. Azért szeretek bőrrel dolgozni, mert időtálló, szép a felülete és egy kis vizes textillel bármikor letörölhető, ha szükség lenne rá.

Ha mégis inkább egy itteni darabot szemeltél ki magadnak vagy egy szerettednek, vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket. 🙂 További fotókért látogass el a Facebook-oldalamra, ahol rendszeresen értesülhetsz a legfrissebb alkotásokról, eseményekről, akciókról.

Kellemes nézelődést kívánok! 🙂