Hitvallás és a cél, ahova tartok

Mi a cél, amit kitűztem magam elé?

Azt hiszem, sokan vagyunk, akik számára a hobbijuk szerelem volt első látásra. Én sem vagyok ezzel másképp. Amikor megpillantottam az első sujtás ékszert az interneten böngészve, tudtam, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni. Magával ragadott a kifinomultsága, a részletgazdagsága, a kimeríthetetlen szín- és formavilága. Ehhez társult az, hogy világ életemben a textil-alapú kézműves technikák vonzottak jobban. Ezzel pedig eldöntetett; ez az én utam! 🙂

A sujtás technika önmagában tekintve egy végtelenül elegáns és kifinomult kézműves technika, azonban ez némiképp határt is szabhat a viselésében. Ezért én egy olyan stílus felépítésére adtam a fejem, amely ezt az eleganciát behozza a hétköznapokba. Némiképp egyszerűsíti, ezáltal pedig közelíti az emberek mindennapi életéhez. Az én kínálatomban letisztultabb, egyszerűbb, de mégis különleges darabokat találtok, amelyek a mindennapi életünk számos eseményéhez illő társunk lehet. Az ékszerekhez a legkülönfélébb alapanyagokat használom fel; a porcelántól, a kagylókon és a különböző köveken, ásványokon keresztül egészen a valódi selyemig.

A cél azonban mindig változatlan marad, még pedig az, hogy ékszereknek egy visszafogottabb megjelenést biztosítsak. Bevallom, órákra el tudok veszni a sujtás ékszerek tengerében az internetet böngészve, de amikor odaülök az asztalomhoz és megtervezem a következő darabot, akkor a viselhetőség, a praktikum általában felül írja a gyönyört. Számomra fontos az, hogy az ékszereim könnyen viselhetőek legyenek és ne csak szökőévente egyszer lehessen őket elővenni a fiókból.

Természetesen ettől még készülnek ékszerek alkalmi eseményekre, családi ünnepekre, évfordulókra, fogadásokra, színházi előadásokra, munkahelyi rendezvényekre stb. is, hiszen az életünk nem csupán átlagos hétköznapokból áll. A fő filozófiám azonban minden esetben a szolid elegancia marad.

Azért, hogy jobban megismerhessétek a stílust, amit minden egyes ékszeremmel igyekszem felépíteni, látogassatok el a galériába! Valamint nézzetek szét a kollekciók között is!


Ha szeretnél naprakész információkat szerezni az ékszerekről, kollekciókról, vásárokról stb., akkor kövesd be a FB-oldalamat is!


Végül, ha szeretnétek velem közvetlenül felvenni a kapcsolatot, arra is van lehetőség. Küldjetek egy üzenetet nekem ezen a linken keresztül!