Kedvenceink kollekció – házi kedvenceink ékszerekbe zárva

Kedvenceink névre keresztelt kollekció két, 2018-ban készült sorozat közös albuma. Egyrészt itt találjátok a cicás tematikájú ékszereket, valamint egy gyönyörű, 5 részből álló pillangós sorozatot is. 

Akik tartanak otthon házi kedvenceket, azok tudják, hogy szeretjük őket minden formában és kivitelben magunk körül tudni. Hiszen valódi szeretetbombák, akik mindig bearanyozzák a napunkat. Jómagam is számos kisállat társaságában töltöttem a gyermekkorom, és ez a kedvencek iránti szeretet egész életemet végig kíséri.

Gyermekkorom kezdeti szakaszát számtalan kiscica társaságában töltöttem, akiknek neveit a cicás sorozat egyes darabjai viselik. Névadásban mindig édesanyám volt a legkreatívabb a családban, és történelemtanár lévén szerette a házi kedvenceket is előkelő nevekkel illetni. Így lett az első macskám Augusta, akit Hermina, majd Napóleon követett. Végül, az utolsó macsek némiképp kilógott a sorból, mert őt angol barátaink Ginger-nek kereszteltek a vörös csíkos bundája után.

Kicsit nagyobb korunkban viszont testvéremmel ránk jött a kutya-imádat, ezért új vizekre eveztünk. Ekkor kaptam életem első Basset Hound-ját, aki a nemes Báró nevet kapta. A Basset Houndok iránti kezdeti rajongásom azóta sem apadt el, így ma is két imádnivaló Basset Hound kutyus – Lizzy és Darcy (kinek rémlik? 😉 ) – boldog tulajdonosa vagyok. Igen-igen, a Büszkeség és balítélet gőgös és ugyanakkor magával ragadó szerelmes párja ihlette az névadást (ami ezúttal az én érdemem volt 😉 ). Hiszitek vagy sem, bármennyire ellenkeztek a névadásomat illetően, a faluban többen megdicsértek miatta, ami külön büszkeséggel tölt el. 😀

Node, essen néhány szó a Kedvenceink kollekció egyes alkotásairól is! Mind a cicás, mind a pillangós sorozat egyes darabjait mintás üveglencse köré építettem fel, és további ásvánnyal, golyó-, üveg-, ill. kásagyöngyökkel, valamint cseppkövekkel vagy selymes cérnabojttal díszítettem.

A pillangós sorozat darabjait beszerezhetitek a webshopból.

Valamint a FB-oldalamon további képeket is találtok az ékszerekről.