Kollekciók – sujtás ékszerek tematikusan

 

Miért jók a kollekciók?

A divatiparban szeretünk kollekciókban gondolkodni. Így van ez a kézművesipar területén is, és annál is inkább, ha az a kézműves termék egy gyönyörű ékszer.

A kollekciókban való gondolkodásnak több előnye is van.

  • Egyrészt, mindig vannak olyan szezonális események, ünnepek, programok, amikor másra van szükségünk, mint egy átlag hétköznap. Így az ékszerek tervezésekor könnyebb az alapján dönteni egyik vagy másik tematika mellett, hogy milyen ünnep vagy nagyobb esemény van kilátásban. Ez a vásárlók számára is leegyszerűsíti a válogatást. Könnyebben találhatják meg a számukra tökéletes darabot, ha egyenesen az aktuális kollekciók ékszerei között szemezgethetnek.
  • A kollekciók további előnye, hogy felhasználó-barát a látogatók, vásárlók számára. Könnyebben eligazodhatnak egy rendszerezett katalógusban, mint a névsorba rendezett webshop termékei között.
  • A kollekciók azért is jók, mert bizonyos időközönként, de mégis menetrend szerint érkeznek. Ezért ha egy közeljövőben esedékes ünnepre, eseményre keresünk egy különleges darabot, akkor reményekkel telve bízhatunk abban, hogy a soron következő kollekcióban megtaláljuk azt.
  • Továbbá a kollekciókban való gondolkodás nem csupán a vásárlók számára előnyös, hanem számomra is megkönnyíti a tervezést és a stratégiám kialakítását a következő időszakokra.

Ez tehát az oka annak, hogy kollekciókba rendezve mutatom be nektek az ékszereimet, és ez a jövőben sem fog változni. Remélem, hogy így Ti is könnyebben eligazodtok a számtalan gyönyörű és egyedi sujtás ékszer tengerében.

Az ékszerek megvásárolhatók a webshopban. Válogassatok kedvetekre!


Továbbá, ha szeretnétek még több képet nézegetni a gyönyörűbbnél gyönyörűbb kézzel varrott sujtás ékszerekről, akkor látogassatok el a FB-oldalamra!

Jó nézelődést kívánok! 🙂