Menyasszonyi kollekció – kézműves esküvői ékszerek

Ha arra a kérdésre keresed a választ, hogy “mi lenne a legkülönlegesebb esküvői ékszer, amit a Nagy Napon hordhatnék”, akkor jó helyen jársz!

Emily Soutache sujtás menyasszonyi kollekció csokra több lélegzetelállító szettből áll; nyakék, fülbevaló és karkötő összeállításban. Az utóbbi években az esküvők már nem kizárólag a nyárra koncentrálódtak. Egyre többen esküdnek nem hagyományos időpontokban. Egy kellemes őszi hétvégén, amikor a fák lombjai a legpazarabb színekbe öltöznek. De sokan szeretik a havas táj nyújtotta romantikát is. Így, a menyasszonyi kollekció egyes szettjeit immáron egész évben beszerezhetitek.

A kollekcióról pár szóban. A nyakékek gyönyörű, áttetszően csillogó lunasoft lencséket tartalmaznak, melyekből többet is a lencse közepe felé menően gyöngyhímzéssel láttam el. Ez egy rendkívül időigényes technika, azonban annál látványosabb eredményt ad a végén. A lencsék csatlakoztatásához hófehér cseh gyöngyöket használtam többféle méretben.

A nyakláncok kivétel nélkül mind 4 méretben állítható hosszúságúak: 45-47-49-51 cm-re, és 6 mm-es gyönggyel rögzíthetők. Mivel az ékszer teljesen fémmentesek, így fémérzékenyek is bátran viselhetik őket.

Az ékszerek hátát nagyon halvány bőr színű műbőrrel fedtem be, ami kellemes rugalmasságot ad az ékszereknek, így könnyebben rá tudnak feküdni a menyasszonyok nyakára / mellkasára.

A szettek megvásárolhatóak a webshopból.


Ha szeretnél személyesebb történeteket, kulisszatitkokat olvasni az aktuálisan megvásárolható ékszerekről, a készülő kollekciókról, közelgő eseményekről… látogass el Facebook-oldalamra is!