Menyasszonyi kollekció

Megérkezett az első Emily Soutache sujtás menyasszonyi kollekció, amely első sorban 4 szettből áll; nyakék, fülbevaló és karkötő összeállításban. Az utóbbi években az esküvők már nem kizárólag a nyárra koncentrálódnak. Egyre többen esküdnek nem hagyományos időpontokban. Egy kellemes őszi hétvégén, amikor a fák lombjai a legpazarabb színekbe öltöznek. De sokan szeretik a havas táj nyújtotta romantikát is. Így, a menyasszonyi kollekció egyes szettjeit egész évben beszerezhetitek.

A kollekcióról pár szóban. A nyakékek gyönyörű, áttetszően csillogó lunasoft lencséket tartalmaznak, melyekből többet is a lencse közepe felé menően gyöngyhímzéssel láttam el. Ez egy rendkívül időigényes technika, azonban annál látványosabb eredményt ad a végén. A lencsék csatlakoztatásához hófehér cseh gyöngyöket használtam többféle méretben.

A nyakláncok kivétel nélkül mind 4 méretben állítható hosszúságúak: 45-47-49-51 cm-re, és 6 mm-es gyönggyel rögzíthetők, így az ékszer teljesen fém-mentes.

Az ékszerek hátát nagyon halvány bőr színű műbőrrel fedtem be, ami kellemes rugalmasságot ad az ékszereknek, így könnyebben rá tudnak feküdni a menyasszonyok nyakára / mellkasára.

A szettek megvásárolhatóak a webshopból.

Valamint további képek nézegetésére figyelmedbe ajánlom FB oldalamat.