Világjáró kollekció – mert utazni élvezet

 

Utazó ékszer?

Ki az, aki utazáshoz is magával viszi kedvenc kiegészítőit? Ha bólintottál, ez az album Neked szól!

A világjáró kollekció nevet viselő albumban találjátok a 2018 nyarán készült világutazó sorozatomat. Ezen ékszerek nagyon kedvesek a számomra, mert amióta az eszemet tudom, világot akarok járni. Imádok utazni, távoli helyeket megismerni. Belekóstolni idegen kultúrákba. Megismerni más országok, híres nevezetességek történelmét. Beleszagolni a helyi szokásokba, nyelvbe és gondolkodásmódba. Ha tetszik, függő vagyok. 🙂 De ezt a függést emelt fővel vállalom. 😉

Mit is jelent számomra az utazás?

Mindenek előtt, azt tudni kell rólam, hogy soha nem utazok kétszer ugyanarra a helyre, mert úgy érezném, hogy elpazarolok egy esélyt arra, hogy egy még újabb helyet ismerhessek meg. És bár vannak kedvenc helyeim, de ez sem elég motiváció arra, hogy lemondjak egy még ismeretlen város, ország felfedezéséről. Alapvetően városnézős, reggeltől-estig gyaloglós utazó vagyok. Nem szeretem a semmit tevést még a nyaralás ideje alatt sem. Szeretem az ismeretlen utcákat járni, nyakamba venni a várost, és mélyen beszippantani a helyi légkört. Az utazás nem csak egy addig ismeretlen nép, kultúra megismeréséről szól. Pont ugyanannyira ismerhetjük meg általa a saját népünket és kultúránkat is. Az utazás megtanít arra, hogy semmi sem fekete-fehér; hogy nincs abszolút értelemben véve jó és rossz. Minden viszonylagos, minden okkal van, és minden mögött van egy értékrendszer, ami tiszteletet érdemel.

A világjáró kollekcióval a hozzám hasonló utazni vágyó és utazni szerető hölgyeknek szeretnék kedveskedni.

A világjáró kollekció több darabja még megvásárolható a webshopból.


Ha szeretnél személyesebb történeteket, kulisszatitkokat olvasni a készülő ékszerekről, kollekciókról, közelgő eseményekről… látogass el Facebook-oldalamra is!