Virágos kollekciók – vidám kézműves ékszerek

A virágos ékszerek szerelmese vagy?

Akkor ez az album Neked szól!

A Virágos kollekciók c. album több korábbi kollekcióm közös oldalából jött létre. Itt találhatjátok a 2018-as tavaszi virágos, ill. nyári pipacsos kollekciót, végül pedig a 2019-es tavaszi kollekciót egyaránt. A kollekciók mind-mind virágos tematikára épültek, ezért a könnyebb eligazodás érdekében most egy albumban egyesítettem őket.

Minden tél végén eljutunk arra a pont, hogy meghalnánk végre egy kis napsütésért, jó időért. Alig várjuk, hogy az ablakunkban virágba boruljon az első szobanövényünk, és ellőhessük róla az első fotókat, amik azzal a lendülettel mehetnek is fel a FB oldalunkra. 😉

Jó magam sajnos minden igyekezetem ellenére képtelen vagyok hosszú távon életben tartani a virágjaimat, pedig titkos vágyam, hogy sok-sok piros virággal rakjam tele a lakást.

Azonban mégis van egyfajta megnyilvánulása a virágjaimnak, amik örökké élnek és virulnak. Ez pedig nem más, mint a lentebb is látható csodálatos “Virágos kollekciók” nevű csokrom. 🙂

A fülbevalók alapját hol virágos mintájú üveglencsék, hol virágnyomatú textilgombok képezik, amelyeket gondos kézi varrással díszítettem tovább a legkülönfélébb alapanyagokkal: golyógyöngyökkel, kásagyöngyökkel, csiszolt üveggyöngyökkel (bicone), csiszolt kő lógókkal, bőrbojttal vagy éppen selymes cérnabojttal. A fülbevalók hátát az ékszerhez illő bőr hátlappal láttam el.

A fülbevalók közel fele még beszerezhető a webshopból. Nézz szét, hogy melyek azok!


Ha szeretnél személyesebb történeteket, kulisszatitkokat olvasni a készülő ékszerekről, kollekciókról, közelgő eseményekről… látogass el Facebook-oldalamra is!