You are currently viewing Vegyél hazait a gyereknek – Kölyökdzsungel, GyermekKuckó, Krisbam

Vegyél hazait a gyereknek – Kölyökdzsungel, GyermekKuckó, Krisbam

Vegyél hazait” blogposztsorozatom előző két cikkében a lakberendezés volt a témakör. Ha lemaradtál róluk, akkor most pótolhatod: a két cikk itt és itt olvasható. Mai cikkemben kicsit szűkítünk a lakberendezés témakörén, és a gyerekszobára fogunk fókuszálni.

A magyar vállalkozások közt rengeteg olyat találni, akik minőségi gyerekholmikat, lakberendezési tárgyakat készítenek gyerekszobába, így meglehetősen nehéz dolgom volt, hogy kiket is emeljek ki a tömegből, és ajánljak figyelmetekbe. Ebben a cikkben jópofa gyerekbútorok és szobadekorációk kapnak főszerepet. Akik pedig inkább a kisebb, hasznos tárgyakra kíváncsiak, szintén maradjanak velem, mert soron következő cikkemben azokról fogok írni.

Vegyél hazait a gyerekszoba falára

Elsőként Nagy Ági GyermekKUCKÓ vállalkozása keltette fel az érdeklődésem. Ági építőművész és dekoratőr végzettséggel vágott bele vállalkozásába, mellyel azt tűzte ki célul, hogy a gyerekszobákat komplett arculattal lással el. Mára kiegészült csapata két másik hölggyel; Julcsi és Dia segítik munkáját. Julcsi a vállalkozás logisztikai menedzselését vette a vállára, míg Dia grafikusként segít az egyedi igények kielégítésében.

Ági nem csupán vállalkozásában alkot kiemelkedőt, de a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartja, ezért termékei egy részét megváltozott munkaképességű kézművesek készítik. Ezzel a nemes hozzájárulásával segíti új munkahelyek létrehozását és a meglévők megőrzését. Ebben a nemes ügyben egyik fő partnere, az Alfa Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft. segíti, amely vállalkozás kifejezetten megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat.

Ági gyerekszobába készített falfestéseihez kizárólag saját tervezésű karakterkínálattal dolgozik. Minden karakterét kislány és kisfiú változatban is elkészítette, így nem kell aggódniuk a kismamáknak amiatt, hogy esetleg nem passzol a karakter a leendő gyermekük neméhez. A karakterek színét a szoba színéhez igazítja, így lesz teljes az összhang a végén.

Minden megrendeléskor egyedileg készített látványtervvel mutatja be, hogyan is mutatna a megrendelő elképzelése a gyerekszobában. Ezek után kezdődik az éles helyszíni munka, melyben az utolsó ecsetvonásig Ági mindent szabad kézzel készít. A színeket is aszerint keveri ki, hogy mi illik a szobában lévő bútorokhoz, kiegészítőkhöz, burkolatokhoz. Minden részletre gondosan figyel, és igény szerint tanácsot is ad a szülőknek a megfelelő színek kiválasztásában, valamint a komplett gyerekszoba kialakításában. Célja, hogy egy harmonikus színvilág és összkép kerüljön a falakra, melyek közt a gyermekek jól érzik magukat.

Falfestésre rendelést a Facebook-oldalán lehet leadni, azonban aki nem az egész szobát lefedő festést szeretne, annak lehetősége van falmatricával vagy poszterrel díszíteni a gyermeke, unokája szobáját. A matricákat, posztereket még más kisebb bútorokkal, lakástextillel kiegészítve megtalálod a webshopjában. Nézz szét nála, igazán tündéri dolgokra lelhetsz az oldalán!

Vegyél hazait – vegyél babzsákfotelt

Miután Ági gyönyörűen kifestette a gyerekszobát, töltsük meg bútorral! Ehhez két vállalkozást hoztam Neked. Kezdjük a Kölyökdzsungellel, ahol babzsák bútorok széles kínálatával vár Téged Kulcsár Ákos és csapata. Ugyan a felnőtteknek szánt bútoraik is igen csábítóak, de mi most maradjunk a gyerekszobánál! 🙂

A sokunk által ismert hagyományos babzsákfoteleken túl a Kölyökdzsungel a gyermekbútorok igen széles kínálatával várja az érdeklődőket. Személyes kedvencem a mini babzsák kanapé és a klasszikus kinézetű fotel babzsák kivitelben. Bárcsak újra gyerek lehetnék! Egész biztos, hogy a karantén teljes ideje alatt ott gubbasztanék valamelyik fotelben vagy kanapén. Már csak a fotókat nézve is kedve támad az embernek, hogy messziről belehuppanjon. 🙂

Ákosék szín- és formavilága is igazi gyerek-paradicsomot varázsol. Élénk kontúrok, változatos színek, gazdag anyaghasználat és arra is gondoltak, hogy mind a kisfiúk, mind a kislányok találhassanak egy kedvükre való bútordarabot a kínálatban.

Azért, hogy az anyukákra is gondoljanak, tisztító-barát megoldással készülnek a bútorok. Közel minden babzsák bútort belső huzattal készítenek, így a külső huzat egy mozdulattal lecipzározható, és már mehet is a mosásba. Ha túl nagy terhelésnek lenne kitéve a bútor, akkor az esetlegesen “összeesett” töltőanyag is könnyen pótolható a cipzáros varrásnak köszönhetően, amit otthon is el lehet végezni.

Lássunk tehát egy összeállítást a Kölyökdzsungel babzsák bútoraiból! A céget a Facebook-on is eléritek, ahol bő 200 pozitív vásárlói visszajelzésen keresztül bizonyosodhatsz meg róla, hogy ők jó választás lehetnek a gyerekszoba élettel való megtöltésére.

vegyél hazait gyerekbútor babzsák bútor kölyökdzsungel

Vegyél hazait – vegyél babahintát

Végül, de nem utolsó sorban egy olyan terméket mutatnék be Neked, amiért az egész szalvétagyűjteményemet odaadtam volna gyerekkoromban! 😀 Milyen jó, hogy amikor az ember szülővé válik, akkor a gyermekén keresztül pótolhatja a hiányzó darabokat a kis gyerekkori képzeletbeli álomvilágából.

A Krisbam babahinta igazi megváltás lehet mind a babáknak, mind az anyukáknak, akik biztonságban szeretnék tudni gyermeküket, amíg ők a háztartással, főzéssel, házimunkával vannak elfoglalva. A gyerkőcök számára pedig tökéletes kikapcsolódás, relaxációs központ egy-egy ilyen hinta.

Cselédes Erzsébet, a Krisbam márka megálmodója Tatabányán készíti tündéri babahintáit vidám szín- és gazdag formavilágú textillel borítva. A babahintákat már stabilan ülő babáknak ajánlják max. 15 kg-ig. (Kikérem magamnak, hogy csak 15 kg-ig lehet beleülni! :D) A textilek anyaga megerősített 100% bababarát pamutvászon, melyet kezeletlen fa rudakra erősítenek.

A hintákat természetesen sík helyen kell felfüggeszteni és a jó hír, hogy amennyiben csatlakozik a lakáshoz egy fedett terasz, úgy ott is elhelyezhetőek. Mivel a hintákban legféltettebb kincsünket tesszük, így időről időre ellenőrizni kell a kötelek kopását, és ha már túlságosan elvékonyodott vagy gyanúra ad okot, akkor érdemes kicserélni.

A hintákat megtalálod Erzsébet Facebook-boltjában.

vegyél hazait Krisbam babahinta gyerekbútor

Soron következő “Vegyél hazait” cikkemben maradunk a gyerek-témakörnél, azonban már nem a bútoroké vagy a gyerekszobáé lesz a főszerep, hanem kisebb használati tárgyak, játékok kerülnek bemutatásra. Maradj velem továbbra is, és ne feledd: Vegyél hazait! 😉

Ha szeretnél több információt sujtás ékszereimről, a készülő kollekciókról, közelgő eseményekről…kövesd be Facebook-oldalamat!